Gå direkte til søknadsskjema

Har du lyst på en spennende mulighet ?

Vi søker nå etter lærling til vårt storkjøkken i Overhalla.

Som lærling i institusjonskokkfaget vil du få god og utstrakt opplæring og vårt kjøkken  har ansatte med forskjellig utdannelse, både institusjonskokker og restaurantkokker. Du vil få kyndig veiledning gjennom hele forløpet og følge lærlingekompaniet Trøndelag sine flotte kurs. Vi jobber hele tiden for å utvikle kjøkkenet og det er en utrolig takknemlig jobb, da din innsats gjør en stor forskjell.

Vi produserer mat til Overhalla Sykeheim, hjemmeboende og Høylandet Rehabilitering". Vårt kjøkken er Debio-godkjent med Sølvmerket, det vil si at vi benytter minimum 50% økologiske råvarer og vi jobber etter kok-kjøl-metoden.

Vi søker deg som har bestått VG 1 Restaurant- og matfag og VG 2 Kokk og Servitør, eller deg som synes dette høres ut som en fin mulighet og som ønsker å være voksenlærling.

Du får lønn under læretiden og  som lærling har du krav på opplæring, veiledning og vurderinger underveis i læretiden.

Etter endt opplæring går du opp til fagprøve.

 

Arbeidsoppgaver

  • Som fremtidig institusjonskokk bør du være glad i å lage mat, samt jobbe effektivt og planmessig med oppgavene du er satt til å fullføre.
  • Du er med på å holde en høy hygienisk standard i arbeidet.
  • I helse og omsorgssektoren er institusjonskokken en viktig ressurs for å gi gode og næringsrike måltider.
  • På vårt kjøkken jobber du i team, og ofte under stort tidspress. Dette gjør at det er viktig å ha gode samarbeidsevner.

Kvalifikasjoner

  • Du har bestått VG 1 Restaurant- og matfag.
  • Du har bestått VG 2 Kokk og servitør ( eller ferdig med dette juni 2021).
  • Du snakker, leser og skriver så godt norsk at du både kan samarbeide med andre. og utføre arbeidsoppgavene dine selvstendig.
  • Du ser på dette som en fin mulighet og ønsker å gripe den

Personlige egenskaper

  • Du er glad i å lage mat.
  • Du har motivasjon og interesse for fagfeltet, som ansatt og kollega.
  • Du er punktlig og pålitelig og viser hensyn og respekt.
  • Du må kunne arbeide selvstendig, men også i team.
  • Du er kjent med å bruke dataverktøy.
  • Du er fleksibel og serviceinnstilt.

For nærmere informasjon kontakt kjøkkensjef Jan Ivar Kyllo tlf 48203411.

Send oss elektronisk søknad innen 1. april 2021.