Det ble meget godt oppmøte blant Overhallas ungdom fra 7. – 10. klasse torsdag kveld! Lenskos musikk fylte lokalet og satte stemninga! Kvelden ble energisk ledet av MOT-koordinator Dan Kåre Finvold, og spennende foredragsholdere leverte varene 😊

Jørgen Martin Johnsen, Lensko, ga alle et godt innblikk i sin reise som EDM-artist. Et stødig foredrag med oppfordringer til ungdommen om å tørre å satse, tørre å tro på drømmene sine og å se muligheter.

Spill-ekspert Bernt Sandnes informerte og engasjerte i sitt foredrag «Spill er sunt», og spredte om seg med «give-aways». Han ga god informasjon om mulighetene innen spillutvikling og at det å velge utdanning innen denne sjangeren kan gi deg mange valgmuligheter for yrkesvalg videre i livet.

Jo Sigurd Barlien, nestleder i elevorganisasjonen i Trøndelag, kom med en innstendig oppfordring til ungdommene om viktigheten av å bruke stemmen sin der det er mulig!  

Helsesykepleier Ida G. Gansmo Uldal bragte temaet grensesetting på banen, og snakket høyt om et viktig tema vi bør snakke mer om!

Ung i Overhallas nye prosjektleder Gunhild Løkken var klar i sin tale om at ungdommene i Overhalla er hennes viktigste kollegaer i dette prosjektet.

Kvelden ble avrundet på MOT’sk vis med kort applaus – jubel! 😊 

Se flere bilder fra markeringa her.