Vi er aldeles henrykte over å kunne invitere til Namdalsk Dameaften for tredje gang, 18. november. De tre engasjerende foredragsholderne kommer til Horisonten for å gi DEG påfyll, og de deler raust av sine erfaringer. Deres sterke historier kommer garantert til å treffe deg midt i hjertet!


Her kan du kjøpe billetter

Gå direkte til facebook-arrangement


Litt om foredragsholderne:


Geir Lippestad

holder foredraget «Et større vi» - Det gode liv, også i krevende tider.

Lippestad jobber hovedsakelig som advokat, og er kanskje mest kjent for de fleste som forsvarsadvokat i 22. juli saken. I tillegg gir han strategisk rådgivning til styrer og ledere. Geir har et sterkt samfunnsengasjement og er levende opptatt av å fremme og forsvare viktige verdier og rettigheter. Likeverd og samarbeid er beskrivende ord for budskapet i hans foredrag.

Lippestad er personlig og engasjerende i sine foredrag, når han forteller om hvilken vei han har gått for å komme dit han er i dag, og hvordan denne ferden har preget ham som advokat og menneske. Verdiene hans gjør at har han et ståsted og en integritet som de aller fleste beundrer.

Lippestad-51-2.jpg

 

Sosan Asgari Mollestad

er utdannet barnevernspedagog. For tiden er hun prosjektleder for «KvinnerUT» - et inkluderings prosjekt i regi av Norges Bygdekvinnelag. Norges Bygdekvinnelag ønsker å sette fokus på «inkludering» og «integrering» i organisasjonen gjennom aktiviteter i regi av lokallagene og kompetanseheving blant medlemmene. Målet med prosjektet er å etablere møteplasser og kvinnenettverk som styrker minoritetskvinner og tilflytteres deltagelse i lokalsamfunnet og hever integreringskompetansen til bygdefolket.

Mollestad er en karismatisk foredragsholder med brennende engasjement for inkludering og samhold i samfunnet. Vi-følelsen står sentralt i hennes verdigrunnlag. 

IMG_5827.jpg

 

Faiso Rashid Ali

Faiso Rashid Ali (35) kom som alenemor fra Somalia til Norge i 2013 sammen med ett av sine 10 barn og ble gjenforent med sine ni andre barn i 2015.

Familien har blitt tatt imot med åpne armer og har funnet seg godt til rette i Overhalla. Kanskje mye takket være Faisos helt spesielle evne til positiv tenkning.

Hun er for tiden student, er aktiv og engasjert i lokalsamfunnet i Overhalla. Hun holder foredraget «Fra Somalia til fast plass i Overhalla kommunestyre på 20 minutter» - den gripende fortellingen om sin barndom og oppvekst, om voksenlivet og ferden frem til livet slik hun kjenner det i dag.

72687001_513908446100743_6807763003723743232_n (2).jpg


Her kan du kjøpe billetter

Velkommen til en herlig kveld i vintermørket :-)