Kjøkkensjef Marit Aasved kunne ta i mot gode tilbakemeldinger på maten hun serverte. Undertegnede kan bekrefte at måltidet var utsøkt!

Økologisk melkebonde Lene Lervik Glømmen var spesielt invitert, og virket i liket med alle ansatte fornøyd med dagens lunsj. Her avbildet sammen med sin datter Signe Elise (plakat) og kjøkkensjef Marit Aasved:

Aasved_Glømmen3.JPG

Stolte ansatte ved Overhalla Storkjøkken presenterer sin økologiske meny: 

Damene på kjøkkenet.jpg
Ansatte ved Overhalla Storkjøkken, fv.: Grete Moa, Mette Rian, kjøkkensjef Marit Aasved og Izabella Krzyzaniak.
 

Noen bilder fra menyen:

Smoothieshot.jpg
Smoothieshot med kaffe, yoghurt, banan og appelsinjuice
 

Ruccolasalat mm.jpg
Diverse spennende salater, yoghurt med skjørost, honning og valnøtter, kompott og mye annet godt.
 

Poteter.jpg
Ovnsbakte poteter med olje, hvitløk, persille og flaksalt.
 

Focaccia.jpg
Nystekt focaccia med Røros-smør.
 

Les mer om Overhalla Storkjøkken