Hvorfor #sammenpåtur?

Det å bevege seg og være ute, spesielt når vi gjør det sammen med andre mennesker, kan gi glede og bedre helse. Samtidig vet vi at dørstokkmila er lang for mange, og at ikke alle kjenner til de mulighetene og tilbudene som finnes i nærheten. Derfor inviterer vi nå ditt lag/forening, sammen med hele Norge, til å bli med å løfte sammen for å sørge for at enda flere har noen å være ute med. La oss være #sammenpåtur!

Hvordan delta?

Det er enkelt å skape et #sammenpåtur-arrangement, og dere trenger ikke å finne på nye aktiviteter. Bruk konseptet #sammenpåtur på deres allerede planlagte aktiviteter, men jobb litt ekstra for å rekruttere og invitere nye deltakere. Tenk over hvem det er som ikke deltar på deres aktiviteter i dag, og hvordan dere kan få dem med. Vi oppfordrer dere til å samarbeide på tvers av sektorer og miljøer, nettopp for å nå ut til flere og nye deltakere.

Når foregår det?

#sammenpåtur åpnes med en kick-off på Verdens aktivitetsdag 10.mai. Vi vil oppfordre til å lage lokale kick-off arrangementer samme dato, men dere inviterer som vanlig til turer og aktiviteter gjennom hele året.

Følg med for mer informasjon og oppdateringer på: www.sammenpåtur.no.