Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Illustrasjon forside digitaliseringsstrategien

Digitaliseringsstrategi 2018-2021

- Vi utvikler framtidas attraktive lokalsamfunn med digital nyskaping.

Kommunestyret vedtok digitaliseringsstrategien "Digital nyskaping" for Overhalla kommune i møtet 18. september 2018.

Logo Overhalla-TV

Overhalla-TV

Som en del av vårt kommunikasjonsarbeid har vi startet et TV-prosjekt som skal erstatte det mer tradisjonelle "bygdebladet". Vi håper du liker konseptet og at du fortsetter å følge med på Overhalla-TV fremover. Her finner du tidligere episoder.

Smarttelefon. Foto: Pixabay

Varsling 24: viktig info på SMS

Varsling 24 og er et nettbasert verktøy for utsendelse av viktig informasjon via SMS til mobiltelefon, talemelding til fasttelefon og e-post.

Jente blåser såpebobler

Ledige barnehageplasser?

Her vil vi annonsere ledige plasser i løpet av barnehageåret, etter at hovedopptaket er ferdig.
Dere som allerede har søkt om plass trenger ikke søke på nytt (i forbindelse med hovedopptaket eller etterpå).