Ranemsletta barnehage ligger i naturskjønne omgivelser i ca. 1km fra Overhalla Sentrum. Barnehagen har nye lokaler med et stort uteområde og flotte turområder utenfor gjerdet. Barnehagen kan tilby 105 plasser for barn i alderen 1 -5 år. Vi har ansatte som legger til rette for en trygg og god barnehagehverdag for enkeltbarnet og barnegruppa. Barnehagen har fokus på å skape et inkluderende barnehagemiljø, og ansattes kompetanseheving har vært og vil fortsatt ha fokus på dette arbeidet

Vi har følgende stillinger ledig fra 12.08.24

1. Ped.leder/barnehagelærer 2x 100% stilling

Barnehagelærer må ha bachelor som barnehagelærer. Annen relevant utdanning og erfaring kan vurderes. Vi har oppdekt plantid.

2. Fagarbeider/ assistenter 4x100% og 1x50% stilling

Søknadsskjema

Ranemsletta barnehage søker deg som har et stort engasjement og hjerte for barnehagebarn som vil bidra til barns helhetlige trivsel og utvikling. Vi tilbyr jobb i et engasjert fagmiljø preget av høy kompetanse og erfaring med fokus på å skape et trygt og godt barnehagemiljø for alle barn.

Vi søker etter kollegaer som har:

Arbeidserfaring fra barnehage eller arbeid med barn

Norskkunnskaper tilsvarende skriftlig nivå A2 og muntlig nivå B1.

God relasjonskompetanse og et positivt, reflektert barnesyn

Positiv, engasjert, kreativ, fleksibel og løsningsorientert

Faglig fokus med et godt blikk for barns utvikling

Gode kommunikasjons- og samarbeidsevner

Behersker digitale hjelpemidler godt

Kompetanse innen alternativt språk og kommunikasjon (ASK) er ønskelig.

 

Personlig egnethet vektlegges.

Aktuelle søkere vil bli innkalt til intervju. Referanser bes oppgitt i søknaden. Utlysingen gjelder også eventuelle andre ledige vikariater.

Vi er en IA-bedrift.

“For å bli fast eller midlertidig ansatt i barnehage må personer med et annet førstespråk enn norsk eller samisk ha avlagt en norskprøve og ha oppnådd nivå A2 på delprøven i skriftlig framstilling og nivå B1 på delprøvene i leseforståelse, lytteforståelse og muntlig kommunikasjon. Nivåene A2 og B1 skal tilsvare nivåene beskrevet i Det felles europeiske rammeverket for språk.” (§ 27, lov om barnehager)

Søknadsfrist 22 Mai

Søknad sendes via elektronisk søknadsskjema på kommunens hjemmeside www.overhalla.kommune.no à Ledige stillinger.

Gyldig politiattest må framlegges før i hht Lov om barnehager §30.

Referanser oppgis på søknaden.

Nærmere opplysninger om stillingene fås hos Styrer Janne Strand tlf. 917 09 422 og Assisterende styrer Sølvi Forseth tlf.995 94 079